Essi Seppälä

Olen Essi Seppälä 31-vuotias, akupunktiohoitaja ja ammattivalokuvaaja Tarvasjoelta, Varsinais-Suomesta. 

Jo pienestä pitäen olen rakastanut hevosia ja ollut päivittäin paljon tekemisissä hevosten kanssa. Hevosten kokonaisvaltaisesta, niin fyysisestä kuin henkisestä hyvinvoinnista huolehtiminen, on aina ollut minulle tärkeää. 

Kouluttautuessani valokuvaajaksi, pääsin harjoittelun myötä työskentelemään maakuntalehti Salon Seudun Sanomille. Vapaa-ajalla tein myös muita kuvauskeikkoja. Sittemmin olen hyvinvointiani edistääkseni jättäytynyt pois arvokasta kokemusta antaneesta uutismaailmasta ja keskittynyt luovempiin ja ihmisläheisempiin valokuvaustöihin, kuten hää-, lapsi- ja lemmikkikuvaukseen. 

Ikuistamalla elämän tärkeimpiä hetkiä tunnelmallisiin valokuviin, koen antavani asiakkailleni hyvää mieltä ja arvokkaita muistoja. Haluan kuitenkin antaa ja auttaa vieläkin enemmän. Kiinnostukseni hevosten akupunktioon ohjasi minut opiskelemaan kiinalaista lääketiedettä. Koulutukseen sisältyy myös ihmisten hoitaminen akupunktiolla. 

Nykyään autan niin ihmis- kuin hevosasiakkaitanikin akupunktion avulla. Samalla pyrin rohkaisemaan ihmisiä luonnonmukaiseen hyvän olon saavuttamiseen ja ylläpitoon: haluan kertoa ihmisille, kuinka arkipäiväisillä valinnoilla voi omaa oloa parantaa ja pysyä terveenä. Itse itsensä hoitaminen ja ennaltaehkäisevä elämäntapa ovat tehokkaita keinoja auttaa itseä ja omaa kehoa, jotta terveyskeskuksen ja lääkkeiden puoleen ei tarvitsisi niin usein kääntyä.
Koulutukset
Ylioppilas 2008
Valokuvauslinja, Muurlan opisto 2009-2011
Perinteinen kiinalainen lääketiede, Auerkoulu 2016-2018
Akupunktion jatkokoulutus, Auerkoulu 2018-2020
Työkokemus
Salon Seudun Sanomat, lehtikuvaaja 2010-2014
Hevostenhoitoa, ratsastusta, ravihevosten ajoa vuodesta 1995 :)

© By Cold Hands 2020
Osumalaskuri: 44328